Jag tror nästan inte att det här är sant! Kan det gå till så här?

Jag tror nästan inte att det här är sant! Kan det gå till så här?

Livsmedelsverket är en myndighet som mitt förtroende minskar för. Jag testade deras korta matkoll. Enligt deras rekommendationer äter jag si så där.

Hela livet har jag kämpat med vikten. Testade Viktväktarna eftersom ”det var det enda jag trodde på”. Resultat? Pointsräkning, långpromenader, belöningssystem, ner och vände och så upp igen, samt väldigt orolig mage. Med LCHF har viktnedgången, och behållandet av vikten, gått lättare.  Välmåendet? Bättre! Magen är mycket mer lugn och avslappnad. Och kolestrolet? Normalt!
(Enligt LCHFmagasinet nr 2 2017 stöder miljförvaltningen sig på en förordning från 2006 i vitesföreläggandet nedan. Sedan 2006 har socialstyrelsen och SBU konstaterat att LCHF för viktnedgång är vetenskapligt bevisat. Var tog det vägen?)

http://www.dn.se/ekonomi/hamburgerkedjan-max-gi-burgare-forbjuds/

One Response to Jag tror nästan inte att det här är sant! Kan det gå till så här?

  1. Bravo, que frase…, el pensamiento excelente

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.