Klänning med inspiration av fantasy och medeltid

 

Även om jag sa ”aldrig mer” så är jag stolt och glad för denna klänning som jag och min dotter sydde 2007 med inspiration från fantasy och medeltid. Det krävdes ett antal långa promenader, teckningar, mönster, ändring av mönster, besök i tygaffärer och funderande kring detaljer  innan jag någorlunda förstod vad hon tänkte och på ett ungefär kunde realisera drömmen. Klänningen väger 1,7 kg och  hon bar den på en skolbal.

One Response to Klänning med inspiration av fantasy och medeltid

 1. Nämen Ines, min skrivare har sagt upp sig, jag jag ger inte upp på korsordet, väldans svårt för en analfabet som jag men jag ger inte upp. 😀 Vilken fin klänning, jag är förtjust i medeltiden, mycket vackra kläder. Har ni varit på medeltidsmässan på Gotland, det är jätte kul och fritt att klä sig med tidsenliga kläder eller om man bara vill se ut som vanligt. Själv var jag eldslukare på kul, jag sprutade eld liksom. Fast egentligen var det ganska farligt om man inte vet hur, en kille fick jag ”dränka” i blött spån (finns alltid) där man har tillstånd, skojigt då men jag gammal nu,, 🙂 Nu kollar jag spisen tre gånger innan jag knyter mig. 😀
  Ps/Jag ser att Er blogg är under WP, vill ni ha hjälp med något så bara skriv.
  Så här ser vår ut,, ännu,, Rini är hemma på Bali nu för hennes mamma är dålig och jag är hemma har för min mamma är dålig, lite svårt men det går.
  Vi har 2 sidor, en server som prov och den här http://www.tbfoundation.eu men det går lite sakta att utveckla sidan då frugan har texter och bilder i Jakarta och Bali och jag bara gör det tekniska från Sverige. Har ni frågor om WP så skriv bara så hjälper jag om ni vill.
  Puss å kram från Rini och Jan. (Janne)
  God Jul och gott nytt år till Er alla.
  n.. ;D /Janne & Rini

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.